6 Aralık 2008 Cumartesi

SER MÜCADELE SANATI : SER KARATE SANATI NEDİR?

Mücadele yada savaş her dönem görülüyor ki yeni do ğan ihtiyaçlar olan eksiklikler yeni oluşumları gerektiriyor. Hayatın her karesinde g örülen mücadele güvenlik ve tedbirleri beraberinde getiriyor.
Günün koşul ve ihtiyac ına göre tedbirler ve yeni oluşumları gerektiriyor
Günümüzde ‘de yüzde yüz güvenli ğe ulaşmak mümkün değildir. Ancak zararı en aza indirmek yada bertaraf etmek mümkün dür.
Kendimizi , sevdiklerimizi nas ıl koruyabiliriz ,içgüdüsüyle Güvenlik ve savunma ihtiyacımıza yönelik etkili pratik ve kolay teknik hareketlerle tehlikeyi etkisiz hale getirme amacıyla Ser Mücadele Sanatı kurulmuştur.
Ser Mücadele Sanat ının özelliği Sportif tekniklerden arındırılarak (istatistiki teknikler , karşı saldırı atakların yüzde oranlarına göre öncelik verilerek ana teknikler işlenmiş ve yapılandırılmıştır.) Kişinin günlük yaşantısında karşılaşabileceği gasp-kapkaç gibi saldırılardan en etkili bir , iki teknikle saldırganın
Pasifize edilmesi; Risk içeren teknik ve hareketlerden sak ınılması öğretinin temelinde vardır.
Ser Mücadele Sanat ı nı her yaş ve meslekteki Bay ve Bayanların kendi anatomik yapılarına uygun teknik yapabilir Olması daha cazip hale getirmiştir.

Hiç yorum yok: