17 Mart 2008 Pazartesi

CLOSE DEFANC ART TÜRK DÜVÜŞSANATI

Close defance art nedir? selhattin biyıklının yıllarca çalışıp geliştirdiği bir savunma sanatıdır.bu bir türk savunma sanatıdır . mucadele sporların gerekli tekniklerini alarak gerekli yerlerde kulanmasından oluşan tekniklerdir .close defance art diğer sporlar gibi çok zaman almamaktadır .üç aşamada öğrenilir .haftada üç gün çalışılarak altı ayda öğrenebilir.
insanlar gereksiz şeylerle vakit harcamamaları ve savunma sanatı gerekliği göz önüne alarakhazırlanana bu sanatla bir aylık ilk düzey yeterli teknik kapasiteye sahip olur .o nedenle bir aylık ilk düzeyden sonra kendiniz evde çalışılarak her zeman kendinizi savunabilecek duruma gelebilirsiniz .
tabiki iki aylık ikinci dözeyibitirmenizi daha yararlıdır .zaten üçüncü aşamabitiren kişiler üğretici seviyesine gelmektedirler bu sanatın gerekliliği zaten herkes tarafından bilinmektedir ;insanlar herzaman çeşitli saldırı ve tacizlere karşı karşıya kalabilirclose defance atr yakın savunma sanatı bu gibi durumlarda neyapabileceğinizi teknik ve zekaya dayanan çalışmalarda size sunulmuştutr.siziznde bu sanatın gerekliliğine inandığınızı biliyoruz.ozaman hiç vakit kaybetmeden bu sanatı kendiniz ve tanıdığınız iyı insanlara gerekli olduğuna inindıysanız sizde bu sanatı icra etmeye başliyabilirsiniz .

Hiç yorum yok: